14.7.2014

Samal lomal

Mää luule et must tuntu et mää ole samal lomal ko muutaman aikasempanakki suven. Mää luule et jos pläräisit näit pari vuare aikassi blogijutuijakki, ni teil tulis iha sama fiilis. Samal lomal olla. Olla Palosaares, syärän kakku, viätetä Lellinpäivä, pestä mattoi, käyrä Uureskaupunkis syämäs munkei ja Vähiksel uimas. Teatteri mennä keskviikkon, festareil lauvantain. Älkkä nyy ymmärtäk vääri, ei mul ol mittä tätä vasta, päivastoi. Tämä ihan oikke tuntu lomalt. Tämä tuntu iha oikkialt lomalt. Mää ole lomal.

Tämä taita ol myäs vähäl aikka viimene kesä ko olla tällai. Lelli-neitil ruppe olema jo niiiiiiiiiii tylssä ilma kaverei. Teinari ol vaja viiko ja sit ol jo pakko pääst kaupunkki. Mennä mekki parin päivän pääst kottihi, mut tulla siält sit kyl viäl takasinki.


Enneko mennä kottihi, aloteta uus rojekti. Ensmäine koneelline farkui o ny pest ja pohjakankas etitä seuraavaks. Huame pystytetä ompelimo ulos ja aloteta. Taik ens mennä Lellin kans pyäräl uimaha ja katota sit sen jälkke keretänk,  taik paremminki jaksetank, molemma :) Kotto haeta sit lissä farkui..


2 kommenttia:

  1. Jotkut matkaa samaan lomakohteeseen uudestaan ja uudestaan, kun on niin lomaisat fiilikset; miksei sitten näinkin <3. Kun on kerta kivaa! Farkkujenkuivumiskuva on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii ai, nii se onki! Mitä sitä hyvä vaihtama :) Ja saas nähr riittääk meijä farkut ;)

      Poista